Apret lichid

Apret lichid

Apret – Produs lichid concentrat, pe baza de amidon, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare. Uz casnic si institutional. Se adauga in apa ultimei limpeziri pentru a conferi tesaturilor caracteristici speciale: consistenta, rigiditate, stralucire si in acelasi timp un plus de pliabilitate impiedicand sifonarea. Utilizat regulat, creaza pe suprafata tesaturilor un film protector, care restrictioneaza penetrarea murdariei in fibre (fixarea petelor). In acest fel, apretul va actiona ca un agent antimurdarire la urmatorul ciclu de spalare, facilitand eliminarea petelor.
Recomandat pentru bumbac, poliester, matase, fibre in amestec. Ideal pentru cearceafuri, halate, fete de masa, camasi, perdele, etc.

UTILIZARE:
Produs lichid concentrat, pe baza de amidon, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare.Uz casnic si institutional. Se adauga in apa ultimei limpeziri pentru a conferi tesaturilor caracteristici speciale: consistenta, rigiditate, stralucire si in acelasi timp un plus de pliabilitate impiedicand sifonarea. Utilizat regulat, creaza pe suprafata tesaturilor un film protector, care restrictioneaza penetrarea murdariei in fibre (fixarea petelor). In acest fel, apretul va actiona ca un agent antimurdarire la urmatorul ciclu de spalare, facilitand eliminarea petelor.